Nikita Taveirne wint de GP van de WVUR-jumping, Paris Vandousselare de snelste in nevenproeven

Nikita Taveirne wint de GP van de WVUR-jumping, Paris Vandousselare de snelste in nevenproeven
Afgelopen weekend zijn er 2 regionale wedstrijden van de WVUR verreden voor de West-Vlaamse ruiters. In de Ark vond een tweedaagse jumping plaats.

De 1.10m proef voor paarden werd gewonnen door Paris Vandousselaere en haar Cacharel Van De Slaring (v. Toshi), ze bereikten de finish in een tijd van 25.92 seconden. De 1.20m proef werd opnieuw gewonnen door Paris Vandousselaere, deze keer met haar Caramel Wijngaardshoeve Z (v. Chellano Z), hun chrono tikte af bij een tijd van 28.44 seconden.

In de 1.25m GP was de winst voor Nikita Taveirne met haar Quickly Z (v. Quick Lauro Z), haar tijd bedroeg 34.09 seconden. Op de tweede plaats vonden we Davy Lannoo met zijn Jolie van de Bekemolen (v. Urgano Sitte), ze bereikten de finish in een tijd van 34.14 seconden. Plaats 3 was voor Jonckheere Joyce en haar Giglo van het Laageind Z (v. Grisson van de Bisschop), hun tijd bedroeg 34.17 seconden.

De 1.15m proef werd gewonnen door Sarah Verhamme en haar Vino Van de Heernis (v. negro), hun chrono tikte af bij een tijd van  43.11 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.