Opnieuw podium plaats voor Jean Christophe de Grande en Nicola Philippaerts

Opnieuw podium plaats voor Jean Christophe de Grande en Nicola Philippaerts
Onze EQuteam-ruiter, Jean-Christophe de Grande blijft scoren onder de Spaanse zon. In Oliva Nova sprong de Grande deze ochtend opnieuw op het podium met zijn 12-jarige Hecatlon vh Weidse Hof in de 1.30m Silver rubriek. Nicola Philippaerts sprong op het podium in de 1.35m Gold rubriek




QUICK RESULTS 1.35m
1. Aldrick Cheronnet - Tanael des Bonnes
2. Marc Bettinger - Casalini
3. Nicola Philippaerts - Hamilton - AL




"Er is er altijd wel eentje sneller als mij," vertelt de Grande na afloop. Opnieuw moest hij een ander duo voor zich dulden. De 1.30m overwinning kwam op naam van de Britse Jodie Hall Mcateer met de 11-jarige TJ Quincy (Quintender). Het duo klokte foutloos af in 56,96 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Jean-Christophe de Grande. In het zadel van de Catwalk vd Helle-merrie bleef de Grande voor op Olivier Bujard met Will.

Ook Fabienne Daigneux-Lange sprong in de prijzen. Samen met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert) sprong de Belgische amazone naar de zesde plaats.

Ook Nicola Philippaerts haalde het podium. In de 1.35m Gold rubriek schreef Aldrick Cheronnet de overwinning op zijn naam. In het zadel van Tanael des Bonnes (Watch Me*Hoy) hield de Franse springruiter als enige de chrono onder de 28 seconden. Marc Bettinger volgde op de tweede plaats met de 9-jarige Casall-zoon, Casalini.

Nicola Philippaerts vervolledigde het podium met de 7-jarige KWPN-ruin, Hamilton-AL (Numero Uno).  Ook Jérome Guery sprong in de prijzen met zijn Crown Z-zoon, Crooner d'Hyrencourt Z.

Resultaten