Opnieuw sterke Steve Lefevre in proef zevenjarigen Bonheiden

Opnieuw sterke Steve Lefevre in proef zevenjarigen Bonheiden
Vanochtend al ging onze landgenoot Steve Lefevre sterk van start in de Spring Tour van Bonheiden. Ook nu, in de proef voor zevenjarige paarden, bewees hij zijn ruiterkunsten. Met Silvana de la Vie, een Zangersheidegefokte merrie van Sandro Boy, kon hij de finish foutloos in 41,2 seconden bereiken in de tweede fase.

Andrius Petrovas kon met zijn eigen paard Lasas (Shandor 34) seconden winnen in 38,19 seconden. Dat was een nipte overwinning, want de Britse Chloe Reynolds en Grenadier Volo (Numero Uno) volgden in 38,37 seconden. Ook de derde plaats was voor de Britse dames. Zoe Potter sprong met Manderville Crescendo (Zinnedy) in 39,88 seconden foutloos rond en bleef zo voor op Bernardo Mathias en de sBs-merrie Folie vh Hulst (Nabab de Reve).

Ook in de proef voor zesjarigen regeerden de Britten. Nicola Barry en Be Caprivi (Balloon) sleepten de overwinning in de wacht in 38,1 seconden, Holly Hammond volgde met Zinzi Z. Abbie Taylor en Templepatrick Cassie (Cassino) werden derde.

De Zangersheideruin Escape Z (Emerald) werd door Danielle Ryder naar de vierde plaats gereden, Abby Taylor greep met NPS Fallon ook de vijfde plaats voor zichzelf.

Ann Carton-Grootjans en Fabrice Galdini drukten ook een Belgische stempel op de top tien. Grootjans en Malissa de Muze (Vigo d'Arsouilles) werden negende, Galdini en Nic Nac de Muze Z (Norton d'Eole) pakten plaats 10.

Klik hier voor alle resultaten.