Pijlsnelle Daniel Deusser raast aan Wathelet en Mathy Jr voorbij in Wereldbekermanche van Bordeaux

Pijlsnelle Daniel Deusser raast aan Wathelet en Mathy Jr voorbij in Wereldbekermanche van Bordeaux
Enkele minuten geleden was het nog volop duimen voor François Mathy Jr in Bordeaux, aangezien hij aan de leiding stond in de barrage van de CSI5*-W 1,65m wereldbekermanche. Maar uiteindelijk ging de eerste plaats naar Daniel Deusser met Tobago Z (Tangelo vd Zuuthoeve).




QUICK RESULTS

  1. Daniel Deusser - Tobago Z

  2. Gregory Wathelet - Iron Man vd Padenborre

  3. Eduardo Alvarez Aznar - Rokfeller de Pleville Bois Margot






Stephex Stablesruiter Daniel Deusser vertegenwoordigde Duitsland met de Tangelo vd Zuuthoeve-hengst Tobago Z. In een onklopbare tijd van 46,37 seconden kon het duo met de overwinning aan de haal gaan. Gregory Wathelet volgde met BWP-hengst Iron Man vd Padenborre (Darco) in 47,72 seconden, en troefde zo Spanjaard Alvarez Aznar af. Deze verscheen in de ring met Rokfeller de Pleville Bois Margot, een veertienjarige zoon van l'Arc de Triomphe. Zij werden derde in 49,16 seconden.

François Mathy Jr en Uno de la Roque (Numero Uno) grepen de vierde plaats voor ons land. Zij bleven foutloos in 50,36 seconden, bijna drie seconden sneller dan Marie Valdar Longem voor Noorwegen met de Zangersheidemerrie Si la Sol de Greenbay Z (Schilling ET).

Céline Schoonbroodt-De Azevedo tikte met Cheppetta (Chepetto) een balk uit de lepels en werd zesde met vier strafpunten en een tijd van 51,92 seconden, Jérôme Guery en Celvin (Raphael) werden elfde.

Klik hier voor het volledige resultaat.