Robinson Maupilier houdt Gregory Wathelet van de overwinning

Robinson Maupilier houdt Gregory Wathelet van de overwinning
In Hannuit bij Luik is vorig weekend de tweedaagse jumping van de LEWB van start gegaan. Op zondag stond de grote prijs over een hoogte van 1.40m op het programma.

De eerste proef op de regenachtige zaterdag was er eentje over een hoogte van 1.10m en deze werd gewonnen door Aline Henricot en haar Flavia De La Salm. De tweede proef was een proef over een hoogte van 1.20m en hierin was Emy De Braekeleer de snelste met haar Upsala De La Gadaille (v.Arpad des Six Censes), zij wisten de tweede fase te beëindigen in een tijd van 28 seconden rond. De tweede plaats was voor Robinson Maupiler en zijn Jewel s van het Sassenhof. De 3e plaats ging naar de combinatie Jerome Schmidt en zijn Etoille (v. Corlensky G).

De laatste proef op zaterdag was een 1.30m hoge proef en deze werd gewonnen door Laurie Leonard en haar Diva Ste Hermelle (r.o.)(v. ARD VDL Douglas). Eveneens was de tweede plaats voor Laurie Leonard ditmaal met Quetsche du Breau (v. Apache D'adriers). Op 3 stond Robinson Maupiler en zijn Attitude Z (v. Air Jordan Z).

De eerste proef 1.15m op zondag werd gewonnen door opnieuw Laurie Leonard met haar Izzie Du Hameau Du Bois (v. Diamant de Semily). De tweede proef, een proef over een hoogte van 1.25 werd opnieuw gewonnen door Laurie Leonard, ditmaal met haar Standing Ovation (v. Argentinus).

De Grand Prix in de namiddag werd gewonnen door Robinson Maupiler en zijn Attitude Z (v. Air Jordan Z). Op 2 staat Gregory Wathelet met onder het zadel Lilly Lordanos (v. Lordanos). Op plaats 3, opnieuw Gregory Wathelet, deze keer met Sandero (v. Sandro Boy).

Antoine Goffin wist de laatste proef van de dag op zijn naam te schrijven, een 1.30m proef, met onder het zadel Candis de Gesves (v. Adonis).

Voor verdere resultaten klik hier.