Rudy Vrolix en Margo Olbrecht oppermachtig in Wemmel

Rudy Vrolix en Margo Olbrecht oppermachtig in Wemmel
Afgelopen weekend verwelkomde de Jochri Indoor Club opnieuw de Brabantse springruiters in Wemmel. In de 1.25m hoofdrubriek was het Rudy Vrolix die in het zadel van Epotero (v. Zapatero VDL) naar de overwinning sprong. Het duo klokte foutloos af in 28,56 seconden en bleef zo nipt voor op Chloe Vereeken.

Vereeken en Captrice DC  kruiste de eindmeet in 28,64 seconden. Tom Bonny vervolledigde het podium op de rug van Hocus Pocus  van de Lashoeve.

Karolien Charles (Charro vh Palmenhof) en Toon Maes (Daan) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Margo Olbrecht op zaterdag

Voor eigen publiek snelde Margot Olbrecht op zaterdag naar de overwinning met haar vertrouwde 11-jarige Britney (v. Larino). De Brabantse amazone hield zo mannen macht achter zich in Wemmel. Olbrecht en haar bruine merrie haalden de finish als enig duo onder de 24 seconden. Ook in het 1.10m sprong de combinatie naar de winst.

Nick van Riet volgde op de tweede plaats met Eliza van Klapscheut (v. Richebourg). Van Riet kruiste de eindmeet in 24,21 seconden en bleef zo voor op Stefan De Pauw met Quatro onder het zadel.

Muriel Dens was de traagste foutloze amazone in deze rubriek met Kenvilla onder het zadel. De combinatie strandde zo net buiten het podium op de vierde plaats.

Overige winnaars

1.15: Jelle Limbourg - Magic
1.10: Margo Olbrecht - Britney
1.05: Leentje Heyvaert - Cantille-J
1.00m: Bert Mathijs - Born To Be Wild
0.95m: Bryan Dufresne - Vaillence
0.90m: Ilona Malerba - Victoire de Hubertise
0.85m: Lente Dierickx - Ilona van de Bochten
0.80m: Gill Sergeant - Fenomene de Steenkup
0.75m: Aurelie Destrijcker - Unic