Steven Decock en Fien Lannoye winnen klasse Z op LRV Indoor Stalhille

Steven Decock en Fien Lannoye winnen klasse Z op LRV Indoor Stalhille
Op de LRV Indoor van Stalhille kon Steven Decock vorig weekend de klasse Z winnen met Kairo vh Speienhof. Hij versloeg Camiel Capoen en Dagano vd Dulfrikhoeve in 46,08 seconden, Capoen had een seconde meer nodig. Hij was op zijn beurt sneller dan Ward De Muelenaere en Taquin de Trigale. Stephanie Eeckhout kon met Dolores vierde worden, Steven Decock eindigde in het zadel van Farah van 't Heerenveld ook nog op de vijfde plaats.

In de namiddag kon Fien Lannoye met Helsinke de Beauty de klasse Z winnen. Zij klokten in de barrage af op 23,36 seconden, Camiel Capoen volgde met Dagano in 24,06 seconden. David Linclau en Kalejandro D werden derde. Matthias Vancouillie stuurde Ideefix vd Vancoohoeve naar de vierde plaats terwijl Geert Storme met Jakarta 't Hof ter Kalvekete vijfde werd.

In de voormiddag kon Dieter Desutter met Spirit F de klasse M winnen, Jonas Vangheluwe volgde met Fantast DC Z. David Linclau werd hier met Kalejandro derde. Tijs Vandenberghe won met Kwattro ter Poelberg de klasse M in de namiddag. Joyce Jonckheere en Evita werden tweede, Ann-Florence Noppe eindigde met Milona vh Speienhof als derde.

Klik hier voor alle resultaten.