Thibault Vermeulen en Gilles Nuytens vieren feest tijdens Moorsele jeugd festival

Thibault Vermeulen en Gilles Nuytens vieren feest tijdens Moorsele jeugd festival
Deze week verzamelt de jeugd op het Zilveren Spoor in Moorsele. Op vrijdag werd er sterk gestreden voor de overwinning in de verschillende rubrieken. In de U25 hoofdrubriek werden de hindernissen op een hoogte van 1.40m gebouwd. Thibault Vermeulen hield daarbij de concurrentie op een veilige afstand. Samen met de KWPN-zoon van Colandro, Baccord Du ABNT snelde Vermeulen naar de winst als enige foutloze.

Gilles Nuytens (Jade S) en Loic Cannaert (Donna Doria Z) volgden beiden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Gilles Nuytens hield dan weer de concurrentie achter zich in de 1.40m Junioren rubriek. In het zadel van de Nederlands gefokte Elando CT (v. Diarado) snelde Nuytens naar de winst in 68,51 seconden. Met ruim vijf seconden verschil volgde Nadege Taveirne op de tweede plaats. De West-Vlaamse sprong met Honneur DS (v. Chatman) foutloos in 73,63 seconden. Camille Gerard vervolledigde het podium met Jedam.

Taveirne volgde nogmaals op de vierde plaats, dan op de rug van Zirocco Grey Heldenlaan Z, terwijl de top vijf keurig werd afgewerkt door Louise Losfeld met Upgrade's Son.

Gilles Nuytens man in vorm in Moorsele

Op vrijdag werd een sportieve dag begonnen met  de 1.30m CSIU25 rubriek. Daarin hield Gilles Nuytens met Foulon Z Juliette Losfeld met Fighting Bravour vd Basquita en Gigi Bravour van de Basquita achter zich. Enkel deze drie combinaties hielden het foutloos.

Ook de CSI 1.25m proef kwam op naam van Nuytens dan op de rug van Mama Mia Picobello Z.

Klik hier voor alle resultaten