Thierry Lambert en Goffinet delen de winst in Moorsele

Thierry Lambert en Goffinet delen de winst in Moorsele
Op het Zilveren Spoor in Moorsele is Bart Clarys niet te stoppen deze week. In de nevenproeven snelde hij meermaals naar de overwinning. De 1.40m hoofdrubriek was er uiteindelijk een ex aequo overwinning.

Thierry Lambert en Thierry Goffinet deelden er de overwinning na een foutloze omloop in 24,11 seconden. Lambert zadelde daarbij de vertrouwde Kashmir van Schuttershof-nazaat, Unico de l'Ecusson op. Goffinet verscheen aan de start op de rug van Aagje.

Thomas Ponthieu vervolledigde het podium met Qualine de Courcel (v. Tlaloc la Silla). Ponthieu kruiste de eindmeet in 24,71 seconden. Goffinet slaagde ook met Ultimate onder het zadel de timer onder de 25 seconden te houden. Goed voor de vierde stek. De top vijf werd afgewerkt door Axel Vandoorne met Jakarta.

Bart Clarys niet te stoppen

De springruiter uit Maldegem, Bart Clarys is niet te stoppen deze week in Moorsele. Samen met El Cid sprong hij op donderdag reeds naar de overwinning. Ook gisteren haalde hij de overwinning in de 1.30m rubriek. Als enige haalde Clarys de finish onder de 38 seconden. Jimmy Vandeven (Vitavie) volgde op de tweede plaats. Clarys strandde ook op de derde stek, ditmaal met Increible van 't Laar.

Ook de 1.20m rubriek kwam op naam van Clarys te staan. Chanel de Baets (Westtrailers Casino) en Frédéric Vernaet (Garant RZ) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Voor alle resultaten: Klik hier