Vincent Bourguignon tweemaal naar de winst op regionale wedstrijd in Nederland

Vincent Bourguignon tweemaal naar de winst op regionale wedstrijd in Nederland
Gisteravond stond op Indoor Rijssen bij de PSV Oosterhoffruiters de Hotra Indoor competitie op het programma.  Hier wisten er in de ZZ rubriek klassiek met barrage acht combinaties foutloos rond te komen, waarvan er uiteindelijk vier foutloos bleven in de barrage. De winst was er voor de ruiter uit Twente Eric ten Cate en zijn ECW Blue Skye (v. Mr Blue) die hij in een tijd van 35.06 seconden door de finish stuurde. Hij bleef zo voor op Hans van der Kolk die met zijn Eddy the Eagle (v. Padinus) naar een tweede plaats wist te rijden in een tijd van 41.81 seconden. Een derde plaats was er nog voor Steven Veldhuis in het zadel van zijn Fionapina Colada (v. Berlin) met wie hij rondkwam in 42.16 seconden. Ook Desiree Kemper bleef nog foutloos met haar Dominent (v. Verdi) met wie ze op een vierde plaats eindigde.

Klasse Z klassiek

In de klasse Z werd er eveneens een rubriek met barrage verreden. Deze werd gewonnen door Wendy Ligtenberg en haar Radorette VDD (v. Corland) die ze hier in een tijd van 35.14 seconden door de finish wist te sturen. Daarmee bleef ze voor op Eric ten Cate die ditmaal zijn Jolly Jumper zadelde en op een tweede plaats eindigde in 38.15 seconden. Een derde plaats was er voor Anne-Liza Makkinga en haar Culia (v. Celano) die ze rondstuurde in 39.02 seconden.

Klasse M

In de klasse M ging de overwinning naar Chantal Leusink van de RV Molenruiters, die hier aan de start kwam met haar Heurby (v. Dakar) die ze rondstuurde in 44.82 seconden en in deze progressief rubriek wist ze 36 punten bij elkaar te rijden. Dat deed ook Frank Buitenhuis die met zijn Genua (v. A'Lee Springpower BH) naar een tweede plaats wist te rijden in 45.92 seconden. De derde plaats was er voor Leonie Jonkers en haar Ferina (v. Indoctro) die samen rondkwamen in een tijd van 53.82 seconden.

M Klassiek 

In de M klassiek rubriek met barrage was het de Belgische ruiter Vincent Bourguignon die in het zadel van zijn Isaura Pracht naar de winst wist te rijden in een tijd van 31.54 seconden. Daarnaast wist hij ook met zijn andere paard Canturo de Buirguignon nog naar een tweede plaats te rijden met een tijd van 32.48 seconden. Voor Steven Veldhuis was er de derde plaats in het zadel van zijn Kentucky (v. Triomphe de Muze) met wie hij rondkwam in 33.27 seconden.

L Klassiek

Ook in de L werd er een barrage verreden en was het opnieuw de Belgische ruiter Vincent Bourguignon die aan de leiding ging. Ditmaal deed hij dat met zijn Amigo-Star met wie hij rondkwam in 46.39 seconden. De tweede plaats ging naar Marjolein Jonkers gezeten op Full Colour die ze rondstuurde in 48.66 seconden, gevolgd door een derde plaats van Vincent Geerink die samen met zijn Iniesta (v. California W Z) naar een tijd reed van 51.70 seconden.