CSI Lier maakt zich op voor topeditie volgende week

CSI Lier maakt zich op voor topeditie volgende week
Het is bijna weer tijd voor een van de mooiste wedstrijden die ons land te bieden heeft. Het Azelhof Horse Events oftewel het CSI Lier waar er rubrieken op het programma staan voor de CSI3*, de CSI1* en de CSIYH. Volgend weekend van 26-07 tot en met 29-07 staan er maar liefst vier volle dagen topsport op de agenda.

De internationale wedstrijd ziet maar liefst 600 paarden ten tonele verschijnen met ruiters uit 33 landen. Ook België zal zeer sterk vertegenwoordigd worden door diverse topruiters die zich uit het hele land hebben aangemeld. Zo staan op de startlijst onder meer Jeroen Appelen, Yves Awouters, Vincent Bourguignon, Bart Claryse, Equnews ruiter Jean-Christophe de Grande, Jeroen de Winter, Dries Dekkers, Patrick Spits, Thibeau Spits, Kim Thiry, Gilles Thomas, Koen Vereecke, Jan Vermeiren, Anthony Wellens, Christophe Vanderhasselt en Axel Vandoorne. Dit is maar een kleine greep uit de vele Belgische ruiters die zich hebben ingeschreven.

Maar ook uit de rest van de wereld weten de topruiters hun weg te vinden naar dit prestigieuze concours. Zo zien we op de startlijsten onder meer de Canadees Eric Lamaze, de Fransoos Titouan Schumacher, voor Duitsland Philip Houston en zullen we ook Amerikaanse ruiters als Spencer Smith en Jennifer Gates aan de start zien. Onze Noorderburen sturen onder meer Jurre van Bommel, Aniek Diks en Lisa Nooren om de Nederlandse driekleur te komen verdedigen.

Naast de vier dagen topsport die verreden zullen worden, zal er op zowel vrijdag als zaterdagavond nog een randprogramma zijn. Zo staan er diverse optredens gepland en is er ook een ridersparty met DJ.

Om de wedstrijd van haar beste kant te kunnen bekijken is er de mogelijkheid om een VIP-tafel met een All-in formule te reserveren. Deze tafels bieden een prachtig zicht op de piste. Voor meer informatie kunt u terecht bij Mike Hazebroek.