Amber Van den Steen en Suraya Hendrikx rijden de sterren van de hemel in CDIJ & CDIY Kür van CDI Zeeland

Amber Van den Steen en Suraya Hendrikx rijden de sterren van de hemel in CDIJ & CDIY Kür van CDI Zeeland
Ook in de CDIJ en CDIY Kür-proeven doen de Belgische dressuuramazones het prima. Amber Van den Steen kon derde worden in de Junior-proef, Suraya Hendrikx scoorde een vierde plaats bij de Young Riders.




QUICK RESULTS CDIJ Freestyle to Music

  1. Marten Luiten - Fynona

  2. Anders Uve Sjobeck Hoeck - Blue Hors Zwobber

  3. Amber Van den Steen - Fame






De Nederlander Marten Luiten won de CDIJ-proef met Fynona met een totale score van 77,083%. De Deense ruiter Anders Uve Sjobeck Hoeck rekende op Blue Hors Zwobber voor zijn score van 75,208%, wat hem een tweede plaats opleverde. Amber Van den Steen en Fame werden derde met 74,583%.

Plaats vier was voor Micky Schelstraete met Grand-Charmeur, Elisabeth Von Wulffen en Dancing World grepen de vijfde plaats. Karoline Sofie Vestergaard en Junior Hit werden nog tiende voor ons land.

Bij de Young Riders werd Suraya Hendrikx vierde met Dear Friend 2, samen haalden ze 71,625%. De Nederlandse Esmee Donkers wist te winnen met Chaina. Zij behaalden 74,042%, een kleine 0,2% beter dan landgenote Kimberly Pap en Vloet Victory. Diana van de Bovenkamp en Evita Ronia zorgden ook voor een Nederlandse derde plaats terwijl Celine Rorbaek Silfen met Romio Hoejris vijfde werd voor Denemarken.

Klik hier voor alle resultaten.