Ciska Vermeulen, Kevin van Ham, Barbara Minneci en Manon Claeys rijden naar podium in CPEDI van Doha

Ciska Vermeulen, Kevin van Ham, Barbara Minneci en Manon Claeys rijden naar podium in CPEDI van Doha
In Doha zijn de CPEDI-rubrieken van de dag afgelopen. Dat leverde weer enkele mooie plaatsen voor onze Belgen op, want de podiumplaatsen waren talrijk!

In de CPEDI3* Individual V reed Ciska Vermeulen met Rohmeo (Rohdiamant) naar de overwinning met 70,357%. Ze versloeg hiermee Nederlander Frank Hosmar met Guetta (Sandreo). Kevin van Ham werd derde met Eros van Ons Heem (Johnson).

Barbara Minneci en Stuart (Sir Donnerhall) veroverden het zilver in de CPEDI3* Individual III met 67,353%. De Nederlandse Annemarieke Roling-Nobel won met Doo Schufro (Doolittle), zij scoorden 68,775%. Roberta Sheffield werd derde voor Canada.

De CPEDI3* Individual IV leverde brons op voor Manon Claeys met San Dior 2, een zoon van Stedinger. Zij scoorden 69,878%. Rodolpho Riskalla won voor Brazilië met Don Henrico (Don Frederico). Met een score van 71,626% deden ze het net iets beter dan de Zuid-Afrikaanse Philippa Johnson-Dwyer en Lord Louis (Laureus).

Met deze resultaten hebben onze Belgen de eerste plaats veroverd in het teamklassement! Met een totaal van 418,738 punten blijft ons team van Vermeulen, van Ham, Claeys en Minneci voor op Nederland met 407,930 punten. Ierland werd derde met 382,212 punten.

Klik hier voor alle resultaten.

Klik hier voor het teamresultaat.