Compiegne: België scoort vijfde plaats in Nations Cup

Compiegne: België scoort vijfde plaats in Nations Cup
Ook voor de dressuur ruiters werd er een Nations Cup verreden op Franse bodem. Zij waren echter aan het werk dit weekend in Compiegne waar het uiteindelijk het team van Zweden was die met 15.000 met de overwinning aan de haal ging. Voor de resultaten werden de behaalde posities behaald in de Grand Prix, de Grand Prix Special en de Freestyle bij elkaar opgeteld. Daaruit werd het klassement opgemaakt.

Het team bestond uit Antonia Ramel met Brother de Jeu, Rose Mathisen en Zuidenwind, Patrik Kittel met Well Done de la Roche C en Juliette Ramel met Buriel K.H. Zij bleven voor op het team van Denemarken die met 39.000 op een tweede plaats eindigen. Hier zien we Anders Dahl met Selten HW, Catherine Dufour en haar Atterupgaards Cassidy en Ulrik Moelgaard met Michigan.

De derde plaats was voor het team van Nederland die een totaal van 43.000 behaalden. Hier zagen we Diederik van Silfhout en de Fürst Piccolo zoon Four Seasons 19, Patrick van der Meer met Zippo (v. Harmony's Rousseau), Hans Peter Minderhoud en zijn stoere schimmel Zanardi (v. Rubels) en Katja Gevers met Thriller (v. Gribaldi).

De vierde plaats ging vervolgens naar het team van Engeland met 52.000, terwijl het Belgische team op de vijfde plaats eindigde met 73.000. Hier bestond het team uit Laurence Roos met Fil Rouge (v. Stedinger 2) , Jorinde Verwimp met Tiamo (v. Lester) , Katrien Verreet en haar Galliani Biolley (v. Sir Donnerhall II) en Fanny Verliefden die Indoctro v/d Steenblok (v. Rubin Royal Old) startte.

 

Klik hier voor alle resultaten