Isabel Cool wordt vierde in Intermediate I in Compiegne

Isabel Cool wordt vierde in Intermediate I in Compiegne
In Compiegne zien we fantastische resultaten van de dressuur ruiters. Zo stond er een driesterren Grand Prix Freestyle op het programma die werd gewonnen door Adelinde Cornelissen met haar Zephyr (v. Broere Jazz) met wie ze naar een mooie score van 76.035% wist te rijden.

Daarmee verwees ze Denise Nekeman naar een tweede plaats die met Boston STH (v. Glock's Johnson TN) een score van 73.260% bij elkaar reed. De derde plaats was er voor Sonnar Murray Brown met Erlentanz die een totaal van 72.690% bij elkaar reden. Verder was er voor Riccardo Sanavio met Glock's Federleicht de vierde plaats, gevolgd door Carlos Pinto en zijn La Gesse Sultao Menezes die vijfde werden.

 

Intermediate I

Ook in het Intermediate I zijn het de Nederlandse ruiters die overtuigen. Daar zien we een overwinning voor Diederik van Silfhout met zijn Scenario 2 die hij naar een score van 77.500% wist te rijden. Daarmee bleef hij voor op Patrick van der Meer en zijn President's First Apple met wie hij een totaal van 76,050% bij elkaar wist te rijden. Ook hier zien we Adelinde Cornelissen op het podium met haar Fleau de Baian en een score van 75.975%.

De Belgische amazone Isabel Cool rijdt naar de vierde plaats in het zadel van Constand met een score van 74.125%.

 

Klik hier voor alle resultaten