Karin Donckers schittert met podiumplaats op Strzegom Horse Trials

Karin Donckers schittert met podiumplaats op Strzegom Horse Trials
In het Poolse Strzegom werden de Lotto Strzegom Horse Trials verreden. Hier kwamen ook diverse Nederlandse combinaties aan start.

CIC2*

In de wedstrijd van de CIC2* zien we de Duitser Dibo ( Andreas Dibowski) die aan de leiding gaat in het klassement. Hij wist met zijn FRH Corrida foutloos te blijven in zowel het springen en de cross en bleef zo zijn leiding na de dressuur behouden met 27.40 strafpunten. Een tweede plaats is er voor zijn landgenoot Julia Krajewski die met haar Amande de B'Néville wat fouten opliep in de cross en zo op met 31.20 strafpunten weet te eindigen. De Fransoos Maxime Livio stuurde zijn Billy Elmy naar een derde plaats met een totaal van 36.70 strafpunten.

Voor Nederland zien we dan Jordy Wilken die in het zadel van zijn Chapeau Spirit een geweldige vierde plaats op naam weet te schrijven. Zij noteerden een totaal van 36.70 strafpunten.

CCI3*

In de CCI3* zien we een Zweedse overwinning voor Sara Algotsson Ostholt en haar Irco Mena nakomeling Wega. Het tweetal noteerde 4 strafpunten in het springparcours en eindigden zo met 30.00 strafpunten op de eerste plaats. Ze verwees daarmee de Duitser Andreas Ostholt naar een tweede plaats met So Is Et die hier een totaal van 36.20 strafpunten achter hun naam noteerden. Een derde plaats was er voor de Belgische amazone Karin Donckers en haar Fletcha van 't Verahof die ook met 4 strafpunten haar springconcours beëindigde met 37.60 strafpunten. Ook Julien Despontin zien we terug in de top vijf, hij wist met zijn Clever Man Waf op de vierde plaats te eindigen met 45.40 strafpunten.

Karin Donkers behaalde met haar andere paard Lamicell Iris nog een zevende plaats met 50.60 strafpunten. De in België woonachtige Nederlander Raf Kooremans wist met zijn Henri Z de achtste plaats op naam te schrijven met een totaal van 51.40 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten