Annelies Vorsselmans grijpt ochtendwinst in Opglabbeek

Annelies Vorsselmans grijpt ochtendwinst in Opglabbeek
Deze ochtend waren de ruiters reed vroeg uit de veren op het Sentower Park. Uiteindelijk werd het bij de zevenjarigen een spannende strijd waarbij het volledig podium op minder dan een halve seconde van elkaar strandde. Annelies Vorsselmans hield de concurrentie achter zich met Tinkerbell Z.




QUICK RESULTS
1. Annelies Vorsselmans - Tinkerbell Z
2. Odile Gierech - Geisha des Sequoias
3. Ilaria Sutera - Candy de Coquerie




Vorsselmans snelde naar de overwinning met de Toulouse-dochter, Tinkerbell Z. In het zadel van de Zangersheide-dochter klokte de Belgische amazone foutloos af in 55,54 seconden. Met slechts twee honderdsten van een seconde verschil volgde landgenote Odile Gierech met de Bamako de Muze-dochter, Geisha des Sequoias.

Eveneens onder de 56 seconden vervolledigde Monaco's Ilaria Sutera het podium met de SF-merrie, Candy de Coquerie onder het zadel. In het zadel van de Quatro de Riverland-dochter bleef Sutera Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr Blue) voor.

Verder stelden ook Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de REve) en Ann Carton-Grootjans op de rug van Malissa de Muze (Vigo d'Arsouilles) zich op voor de prijzen.

Resultaten