Anthony Philippaerts en Stijn Timmerman scoren opnieuw in Oliva

Anthony Philippaerts en Stijn Timmerman scoren opnieuw in Oliva
De Belgische springruiters blijven scoren onder de Spaanse zon. In de 1.40m Silver Tour sprong Anthony Philippaerts op het podium. Ook in de 1.30m rubriek plaatste Anthony zich.




QUICK RESULTS 1.40m
1. Julien Epaillard - Quincy Lady
2. Laurent Guillet -Bracadabra
3. Anthony Philippaerts - Quincasco Van 't Koningshof Z




In de 1.40m Silver Tour nam de Franse springruiter, Julien Epaillard een ruime voorsprong op de concurrentie. Samen met de 9-jarige Quintender-merrie, Quincy Lady snelde Epaillard naar de overwinning met ruim twee seconden voorsprong op Laurent Guillet met Bracadabra (Pacific des Essarts). Anthony Philippaerts vervolledigde het podium in het zadel van zijn Z-ruin, Quincasco van 't Konginshof Z.

Ook Stijn Timmerman plaatste  zich met de BWP-merrie, Sanvaja (Sanvaro). Het paar snelde eerder nog naar de overwinning en plaatste zich ditmaal op de zesde plaats. Camille Demolie strandde op de achtste stek met haar BWP-merrie, Kalinka van 't Heike. Ook Equteam-ruiter, Damien Haelterman kwam aan de start in de herkansing met zijn Lotus van d'Abelendreef (Eldorado van de Zeshoek).

Anthony Philippaerts blijft scoren.

In de 1.30m proef schreef de Amerikaanse Denise Wilson de overwinning op haar naam met Iti Wahine OT Lowlands Z (Indoctro). De Amerikaanse bleef in deze rubriek Stefano Nogara voor. De Italiaan volgde op de tweede plaats met Chamonix 54 (Christallo 7) terwijl Adeline Lemens het podium afwerkte met Baghera des Cedres (Couleur Rubin).

Anthony Philippaerts vervolledigde de top vijf met zijn eigen 9-jarige C'est La Vie (Diarado).

Uitslag