Astrid Rooms sterk uit de startblokken in Lier

Astrid Rooms sterk uit de startblokken in Lier
Het is een rustige internationale week, maar wel een overvolle drukte op het Azelhof in Lier. Vandaag startte het internationale programma in het Winter Kerstland van Mike Hazebroek. De vijf- en zesjarige springpaarden kwamen als eerste aan de start in Lier. (Lees Verder onder QUICK RESULTS).




QUICK RESULTS
1. Annabel Shields - Cartender
2. Charlotte Arnold - Leestone Blue Voltet
3. Astrid Rooms - Noena van 't Paradijs




De Britse amazone Annabel Shields loodste haar zesjarige Cartender het snelst door het parcours. De combinatie klokte foutloos af in 27,38 seconden en bleef zo ruim een halve seconde voor op Charlotte Arnold met haar Plot Blue-nazaat, Leestone Blue Voltet. Voor eigen publiek vervolledigde Astrid Rooms het podium.

Rooms werkte de barrage foutloos af in 28,47 seconden met de vijfjarige, Noena van 't Paradijs (Bisquet Balou vd Mispelaere). Ze werd opgevolgd door landgenote Kirsten Rombouts met Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte).

Eveneens in de uitreiking stelden Stephanie De Corte (Memphis van de Neerheide, v. Emerald) en Marie Foulon (Happy Time, v. Hh Dark de la Hart) zich op op een zesde en zevende plaats.