Axel Geysen, Eline Eeckhout, Juliette Baert en Manon de Corte winnen HROV Interclub

Axel Geysen, Eline Eeckhout, Juliette Baert en Manon de Corte winnen HROV Interclub
In Aalter verzamelden de regionale ruiters zich op zondag voor de finale van het HROV Interclub. Bij de paarden B was het Axel Geysen die naar de uiteindelijke overwinning sprong. In het zadel van Anthony Geysen's 8-jarige Deister-zoon, Jakari AG sprong Geysen naar de overwinning in 92,51 seconde.

De Oost-Vlaamse combinatie bleef zo ruim vier seconden voor op Wiktoria Godijn met Fodiena (v. Landsdowne) onder het zadel. De combinatie stopte de tijd in 96,68 seconden. Kevin Vanhecke volgde op de derde plaats met deViking Vd Kwekenhoeve -dochter, Faline D'au Cerfs.

Net buiten het podium volgde Axel Geysen opnieuw, ditmaal met vader's vertrouwde Wiso van T Viooltjesveld. De traagst foutloze in deze 1.15m finale was Estelle Godecharle met Four Seasons.

Bij de Paarden A werden de hindernissen op 95cm hoogte gebouwd. Het was het Eline Eeckhout die de concurrentie achter zich liet. Op de rug van Ditonka-A (v. Indoctro) ging Eeckhout Renée Blomme (Gritt DB) en Frederic Limpens (N Leatitia Z) voor. Enkel het podium hield het in de finale foutloos.

Pony finales

Bij de pony ruiters B haalde Juliette Baert de overwinning in huis. Baert zadelde Joly's Vicky (v. Priory prickle ) op voor deze Interclub. De combinatie kruiste de finish foutloos in 57,79 seconden en nam zo een nipte voorsprong op Louis Pues met Borsalino.  Manon De Corte volgde op de derde en vierde plaats met respectievelijk Amber Eclipse en Athena du Chesselet.

Bij de pony ruiters A haalden de hindernissen een hoogte van 75cm, daar spron Manon De Corte naar de overwinning met Amber Eclipse. Estee Bomere volgde er op de tweede en derde plaats met Ufano en El Ninjo.

Klik hier voor de resultaten