Axel Vandoorne rondt MET vandaag af met podium- en prijsplaats

Axel Vandoorne rondt MET vandaag af met podium- en prijsplaats
Axel Vandoorne heeft ook vandaag weer diverse hoge plaatsen behaald op de MET in Oliva. Met zijn Icuna van't Lozerhof (Cooper vd Heffinck) werd hij vanmiddag derde in de Silver 1,40m.




QUICK RESULTS

  1. Mariano Martinez Bastida - Eberlin M

  2. Eugenie Angot - L Pin Chin Junior

  3. Axel Vandoorne - Icuna van 't Lozerhof






Vandoorne stuurde de elfjarige Icuna in 73,31 seconden naar de derde plaats, bijna zevenenhalve seconde meer op de teller dan de Spaanse winnaar Martinez Bastida en Eberlin M (Eurocommerce Berlin). De Franse Angot werd tweede met L Pin Chin Junior (Diamant de Semilly).

Natalie Donski en Looping T CH (Lupicor) grepen de vierde plaats voor Zwitserland, Joanne Mcglory zorgde voor een Britse plaats vijf met Triomphe Kervec (Kannan).

Louise Losfeld werd in deze proef achtste met Fabulous (President).

In de Gold 1,40m werd Vandoorne overigens ook vierde met Coldplay I (Contendro I). Het duo legde beide fasen foutloos af,waarvan de tweede in 35,02 seconden. Antonio Matos Almeida won me Apache de Liam (Ogano Sitte) in 32,71 seconden. Michel Hecart werd tweede voor Frankrijk met Atomic de la Roque (Kannan), Ivan Serrano Saez zorgde voor een Spaanse derde plaats met Azalee de Castelnau (Shogoun II). Jane Annett eindigde op plaats vijf. Fabienne Daigneux-Lange werd tiende voor ons land met Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard).

Campari Z (Contact vd Heffinck) sprong naar de vierde plaats in de Longines rankingproef 1,45m onder zijn Zwitserse amazone Eliane Baumann. Thuisruiter Mariano Martinez Bastida won met de Quickstar-zoon Quicksilver.

Klik hier voor alle resultaten.