Belgische jeugd sleept prijzen binnen in Gorla Minore

Belgische jeugd sleept prijzen binnen in Gorla Minore
In Gorla Minore staat dit weekend in het teken van de jeugd. Vandaag zien we in de team competitie het Italiaanse team glansrijk naar de winst rijden met als enige team 0 strafpunten. Onder andere Martina Schirinzi met Casablanka en Gian Bautista Cano met Lancer bleven in beide omlopen foutloos.




Quick results:

  1. Italië

  2. Nederland
    2. Duitsland






Met 4 strafpunten en 224,88 seconden eindigde het Nederlandse team op het zilver. In het team zien we twee foutloze omlopen van Emma Bocken met haar Dagma, een foutloze tweede ronde van Nick Nanning met Belrose, Thijmen Vos en Theo bleven in de tweede omloop foutloos en Wesley de Boer bleef met Esprit de Pomme in de eerste ronde foutloos.

Het team van Duitsland volgt dan met 4 strafpunten en 224.79 seconden eveneens op de tweede plaats. Het Belgische team werd uiteindelijk zesde.

1m40

De 1m40 competitie was voor de Italiaan Adriano di Canto in het zadel van c'Est Moi de L'Obstination die hier een tijd noteerden van 68.84 seconden. Ze bleven zo de Zwitserse Géraldine Straumann voor die met Tactik in 72.35 seconden op de tweede plaats eindigde. Massimo Pacciani stuurde Novas Nebrida naar de derde plaats.

Voor de Belg Constance Adam was er met Decibelle du Seigneur een vijfde plaats. Het tweetal liep 4 strafpunten op in 70.14 seconden.

1m20

In het 1m20 zien we een Duitse overwinning voor Teresa Häsler met Quinto B die ze hier rondstuurde in 62.15 seconden. Voor België was het Elodie Guillaume die haar Enniya naar de derde plaats stuurde met een tijd van 65.14 seconden.

In deze rubriek was er nog een elfde plaats voor Renee Hazeleger met Whipped Cream die foutloos rondkwamen.

 

Resultaten