Buitenlandse overmacht. Maxime Tips en Floyd Van Schore beste Belgen bij de zevenjarigen in Opglabbeek

Buitenlandse overmacht. Maxime Tips en Floyd Van Schore beste Belgen bij de zevenjarigen in Opglabbeek
Op het Sentower Park kwamen de zevenjarigen vandaag als eerste aan de start. De Buitenlandse deelnemers domineerden het podium in een druk bezette 1.35m rubriek. Oda Charlotte Lyngvaer hield de concurrentie achter zich. (Lees verder onder Quick Results)




QUICK RESULTS

  1. Oda Charlotte Lyngvaer - Goanita

  2. Dayro Arroyave - Grace P

  3. Nicolas Pedersen - Tailormade Diarca PS






De Noorse Lyngvaer snelde naar de overwinning met de KWPN-merrie, Goanita (Zandor). Het duo klokte foutloos af in 56,20 seconden en bleef zo nipt voor op Dayro Arroyave met de Toulon-dochter, Grace P. De Deense springruiter, Nicolas Pedersen vervolledigde het podium in deze rubriek op de rug van Tailormade Diarca PS (Diarado).

Net buiten het podium volgde een Brits trio met George Whitaker op kop. In het zadel van Giranette (Carthino Z) bleef Whitaker James Smith met Garfunkel (Caridas Z) voor.

Voor eigen publiek haalde Maxime Tips het beste resultaat. De Belg sprong naar een negende plaats in het zadel van Hilton Stables' (Ben de Pelsmaeker), Floyd van Schore (Indoctro). Het duo bleef foutloos voor op Equteam-ruiter, Damien Haelterman met de sBs-ruin, Fabius de Laubry (Baloubet du Rouet).