Caio Carvalho Filho houdt Femke de Graaf van de overwinning in Lier

Caio Carvalho Filho houdt Femke de Graaf van de overwinning in Lier
Bij de zesjarigen heeft Caio Carvalho Filho de concurrentie achter zich gehouden met de sBs'er, Hurlevent DB. De Braziliaan bleef in Lier zo nipt voor op Femke de Graaf. Marie De Sloover snelt naar de overwinning op de buitenpiste.




QUICK RESULTS
1. Caio Carvalho Filho - Hurlevent Db
2. Femke de Graaf - N-Joy van 't Hellewater
3. Olivia Gent - Kingdon




De Braziliaanse springruiter, Caio Carvalho Filho sprong bij de zesjarigen naar de overwinning met Hurlevent Db (Copin Van de Broy) onder het zadel. Het duo wist nipt voor te blijven op België's Femke De Graaf die haar N-Joy van 't Hellewater (Elvis Ter Putte) foutloos door de finish loodste in 33,56 seconden.

De Graaf bleef op haar beurt slechts enkele honderdsten van een seconde voor op Olivia Gent met Kindon (Don VHP Z). Robinson Maupiler overwon deze ochtend al bij de zevenjarigen en vervolledigde nu de top vier. De Franse springruiter sprong met Carma Z (Comilfo Plus Z) naar de vierde stek.

Ook Jeroen Appelen met Cajou Van het Hobos Z (Clinton) en Stephanie Vermeulen met Nashville van 't Meulenhof (Elvis Ter Putte) stelden zich op voor de prijzen op een respectievelijke zesde en achtste plaats.

Marie De Sloover grijpt opnieuw de winst

Op de buitenpiste wordt er eveneens gesprongen. In de CSI1* 1.10m rubriek greep Marie De Sloover opnieuw de overwinning met haar Chips Van de Zandloper (Deauville De La Vie). Als enige hield het paar de chrono onder de 34 seconden. Ophelie Mouton volgde op de tweede plaats met Thelma Du Landel (Eykenn Des Fontenis) terwijl Anke de Breucker het podium afwerkte met Katho.

Net buiten het podium strandde Maxine Gaelens op de vierde plaats in het zadel van Jeandoctro Deceuninck (Indoctro).