Caro Baerts en Frank Deckers vieren feest in Neeroeteren

Caro Baerts en Frank Deckers vieren feest in Neeroeteren
In de Warre in Neeroeteren werd er op zaterdag tot een hoogte van 1m35 gesprongen. In die proef was het duidelijk dat Frank Deckers en Duvel de terechte overwinnaars waren. Ze klopten af op 27,94 seconden, en waren meteen ook het enige duo dat de tijd onder de 30 seconden wist te houden. Zo kunnen we spreken van een terechte overwinning.

Yaniv Elad reed Carerra naar de tweede plaats in 30,47 seconden. Zij bleven Michael Vreys en Heidelberg voor, die derde werden. Op vier zagen we opnieuw Yaniv Elad, nu in het zadel van Clinton D. Robbert Ehrens vervolledigde de top vijf.

Daar stopte het succes van Frank Deckers nog niet. Met Diagonal wist hij ook nog de 1m25-rubriek op zijn naam te schrijven. Deze proef won hij in de razendsnelle tijd van 27,07 seconden. Caro Baerts deed het met Bacara ietsje trager, in 27,42 seconden. Het leverde hen een tweede plaats op.

Op drie zagen we Nico Baerts, in het zadel van Maq Master Z. Wim Aegten (Tyson A Z) en Glenn Aerts (Cyntia vh Rillaarshof) vervolledigden de top vijf.

Caro Baerts was wel de snelste in de 1m15-proef. Die won ze met Kielan in een tijd van 24,61 seconden. Voor Nico Baerts en Donna was er een tweede plek. Zij bleven Luc Poets en Finesse voor.

Op zondag werd er tot 1m10 gesprongen. Het was opnieuw Caro Baerts die deze proef op haar naam schreef. Met Bacara kruiste ze de eindmeet in 27,77 seconden, en die tijd kon niemand verbeteren. De tweede plaats was voor Robbert Ehrens, die met zijn paard door de finish ging in 28,71 seconden. De top drie werd vervolledigd door Carmen Moors en Majoor vd Moorskeshoeve.

Dirk Palmans won nog de 1m-proef met Adimo in een tijd van 27,56 seconden. Ruben Houben (Dream Lady) en Frederic Marien (Dagmar) werden tweede en derde.

OVERIGE RESULTATEN

1m zaterdag

  1. Caro Baerts - C-Julan

  2. Ronny Maes - Lennox

  3. Luc Poets - Davina vd Heuvelhoeve


90cm zondag

  1. Yens Bastiaens - Anouschka vd Brobos

  2. Lindsey Vanhoudt - Venus

  3. Lindsey Vanhoudt - Lonett


 

Klik hier voor alle uitslagen