Cedric Desimpel en Thibaut Behaegel zorgen voor West-Vlaamse power in Oost-Vlaamse Aalter

Cedric Desimpel en Thibaut Behaegel zorgen voor West-Vlaamse power in Oost-Vlaamse Aalter
De verschillende outdoor wedstrijden zijn gestart. De HROV Oost -Vlaamse werking startte afgelopen weekend het seizoen. In de 1.25m Grote Prijs hield de West-Vlaamse springruiter, Cédric Desimpel de concurrentie achter zich met Mr Pialot Z. Op de rug van de 9-jarige Mr. Blue-zoon wist Desimpel als enige onder de 31 seconden te finishen. Vincent De Vlieger volgde op de tweede plaats met zijn Flying Picasso (Emir Van De Cadzand ). Het paar bleef nipt voor op Aline Sercu in het zadel van haar Nero Van de Bucxtale (Jerome Van De Vondelhoeve ).

Net buiten het podium volgden Dylan STals met Jade van het Beetjen op vier en Jan de Pauw met Lara Van Den Doorn op vijf.

De 1.15m rubriek, powered by EquiProCare kwam op naam van Anouk Steyaert met haar Japrisco Van De Backershoeve. Steyaert en haar 10-jarige Contact vd Heffinck-ruin wisten net geen seconde sneller de finish te kruisen dan Victor De Clercq met Queeny Wz (Quidam de Revel). Vincent De Vlieger haalde opnieuw het podium met zijn Emir Van de Cadzand-zoon, Flying Picasso.

Op zaterdag haalde opnieuw West-Vlaanderen de overwinning in de hoofdrubriek. In de 1.10m rubriek snelde Thibaut Behaegel naar de overwinning met zijn Verdine (Hold Up Premier ). In het zadel van de 17-jarige merrie bleef hij ruim één seconde voor op Isabelle Debeuf met Narco. Behaegel strandde ook op de derde stek, dan op de rug van Lucky vh Yzeren Lindenhof.

Frederik Mees overwon de LJ Pro Select pony rubriek. In de 1.00m ponyproef hield Mees de concurrentie achter zich met Panache van de Noorwateringshoeve. Manon De Corte volgde op de tweede plaats met Amber Eclipse terwijl Louise Bohets het podium afwerkte met onder het zadel Kramikske.

Alle resultaten