Cindy Van der Straten en Christophe Vanderhasselt grijpen ranking punten in Lier

Cindy Van der Straten en Christophe Vanderhasselt grijpen ranking punten in Lier
Een volledig internationaal podium bleef de Belgische deelnemers voor in de 1.45m Longines ranking rubriek op het Azelhof in Lier. Hannes Ahlmann hield daarbij de concurrentie achter zich met Nerrado.




QUICK RESULTS
1. Hannes Ahlmann - Nerrado
2. Helen Tredwell - Sebastian VII
3. My Relander - Expert




Slechts zeven combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in deze 1.45m hoofdrubriek. Slechts vier duo's werkten het verkort parcours foutloos af. Hannes Ahlmann snelde daarbij naar de overwinning met zijn 12-jarige Nekton-nazaat, Nerrado. Het duo klokte foutloos af in 33,98 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op de Britse Helen Tredwell met Sebastian VII (Unbelievable Darco).

My Relander vervolledigde het podium op de rug van de Ustinov-nazaat, Expert. Het paar bleef Cindy Van der Straten voor die foutloos naar de vierde plaats sprong met Urban de Rohan (Apache d'Adriers).

Christophe Vanderhasselt werkte de top vijf af met zijn 13-jarige Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival).  Ook Ugo Berritella stelde zich op voor de uitreiking. In het zadel van Echo de Virton( Vagabond de la pomme) bleef hij Bart Clarys (Joie de Toulon) en Ann Carton Grootjans (Kai Licha De Carmel) voor.