Danny Loos en Leen Geysen regeren met ijzeren vuist in Bocholt

Danny Loos en Leen Geysen regeren met ijzeren vuist in Bocholt
De LRV ruiters streden hevig afgelopen weekend in het Limburgse Bocholt. In de klasse Zwaar wisten slechts drie combinaties een dubbele foutloze omloop te presteren. Danny Loos snelde daarbij naar de overwinning met zijn Kinky Boy van het Gildenhof (v. Nabab de Reve).

De ruiter uit Overpelt klokte foutloos af in 30,31 seconden en bleef zo exact één seconde voor op Jeroen Schepers. Schepers en Indigo van de Bosbeek (v. Quasimodo v/d Molendreef). Schepers noteerde eveneens de snelste tijd met zijn Galiathor. Een finish in 29,83 seconden met één springfout op de teller bracht hem terug op de vierde plaats.

Het podium werd afgewerkt door Lieze Maesen in het zadel van de 7-jarige Nabab de Reve-nazaat, Kanermie Van Het Weyenshof. Sus Dirickx (Juju uit de melle) vervolledigde de top vijf.

Leen Geysen niet te stoppen

Er is geen stoppen aan Leen Geysen op Limburgs terrein. In de klasse M domineerde de Diepenbeekse schone het podium. Samen met Flek van het Ijzeren Lindenhof (v. Wiensender) snelde ze naar de overwinning in 27,24 seconden. Ze volgde zichzelf op op de rug van Hastalavista Ijzeren Lindehof. Geysen bleef na een finish van 27,58 seconden alsnog net geen twee seconden voor op Koen Geertis met Luna 11.

In de klasse L wist Maite Van Heeswijk met Wipper P de concurrentie achter zich te houden.

Klik hier voor de resultaten