Danny Van Es blijft scoren in Gent

Danny Van Es blijft scoren in Gent
Ook op de tweede regionale dag in Gent hield Danny Van Es de concurrentie achter zich in de 1.20m hoofdrubriek. Van Es snelde naar de overwinning in het zadel van zijn Zico V (Tiger V). Vier duo's werkten de twee fasen van deze rubriek foutloos af. Van Es volgde zichzelf op met zijn vertrouwde Hamilton terwijl de Oost-Vlaamse amazone, Niki Geenens het podium afwerkte met Helios vd Spelonckhoeve (Dulf van de Bisschop).

Net buiten met podium sprong Mathieu Eggermont foutloos naar de vierde plaats. Met onder het zadel zij Clintana bleef hij Niki Geenens met Goodtimes voor.

In de 1.10m proef sloeg Geenens haar slag met Chelsea. De Oost-Vlaamse amazone schreef de overwinning op haar naam met ruim twee seconden voorsprong in het zadel van Chelsea. Merel Diependael volgde op de tweede plaats op de rug van Fara van de Achterste Grobben. Samen met de Winningmood-nazaat bleef Diependael foutloos voor op Ben De Craene met Ischgl de Muze.

Eerder sprong Ayco Bauwens naar de overwinning in de 1.00m rubriek met zijn Lemmy MS Z. Het paar werd opgevolgd door Erwin Wulteputte in het zadel van zijn vertrouwde Eerstje vd Wolfput. Kiano Teirbrood werkte het podium af met Best-Mux Silence.

Alle uitslagen