Dieter Vermeiren en Melissa Laenen zorgen voor Belgisch feest in Bonheiden

Dieter Vermeiren en Melissa Laenen zorgen voor Belgisch feest in Bonheiden
In Bonheiden blijft Dieter Vermeiren de prijzen verzamelen. Deze ochtend domineerde de Belgische springruiter de 1.35m prijs Butet.  In de Youngster Finale overwon Melissa Laenen.




QUICK RESULTS 1.35m
1. Dieter Vermeiren - Ilias van het Hof Ter Velde
2. Dieter Vermeiren - Vanilla
3. Geoff Curran - Dowth Hall




Vermeiren sprong in de ochtendrubriek naar een eerste en tweede plek. Als enige wist de Belg de chrono onder de 27 seconden te houden. Samen met de 11-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique Drum vh Juxschot) overwon Vermeiren. Hij volgde zichzelf op met de 12-jarige Vanilla.

Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door Geoff Curran. De Ier bleef met Dowthh Hall (Flex A Bill) voor op Chanel De Baets met onder het zadel Casino (Lord Z).

Melissa Laenen scoort overwinning in de 1.10m CSI1* finale

In de kleine finale waren de hindernissen geplaatst op een hoogte van 1.10m. Melissa Laenen overwon op thuis terrein met haar 14-jarige Eros Platiere-merrie, Firenze van de Withoeve. Het paar werd opgevolgd door Stine Almind - Pedersen met Selma B (Salito). Net buiten het podium sprong Axelle Druyts naar de vierde plek in het zadel van haar 9-jarige Ellexa de Nuit (Zirocco Blue VDL).

Resultaten