Ellen Vandeven en Emma Hendryks regeren op Stoeterij Deloof

Ellen Vandeven en Emma Hendryks regeren op Stoeterij Deloof
Bij de West-Vlaamse springruiters haalde Ellen Vandeven afgelopen weekend de overwinning. Op Stoeterij Deloof kwamen de regionale combinaties aan de start. Enkel Vandeven en Too Late de Brève Z (Triomphe de Muze) hielden het foutloos in de barrage. Het duo won zo de 1.20m hoofdrubriek voor Gunther De Zutter met Luxia Z (Lux Z).

Met één springfout noteerde De Zutter met de 13-jarige Z-merrie een chrono van 34,57 seconden. Ruim één seconde sneller als Marie Dekersgieter en Louis Van het Kluizebos (Diabeau). Thomas Van Hauwe (Papa Chico Kleine Hoeve) en Delphine Kindt (Geisha) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Sander Logghe hield de concurrentie achter zich in de 1.10m rubriek. In het zadel van Miss Flamenco B (Flamenco Desemilly) bleef Logghe net geen drie seconden voor op Marie Dekersieter en haal Diabeau-nazaat. Helena Embo vervolledigde de top drie in het zadel van Mora van het Hellehof. Enkel deze drie duo's werkten de barrage foutloos af.

Bij de pony's was het Emma Hendryks die regeerde. Hendryks sprong naar de overwinning en derde plaats met respectievelijk Igor en Frankinos Toffee Boy. Op de tweede plaats strandde Yasmine Huys met Juul.

Alle resultaten