Gert Geeroms springt zich in de kijker in Pepingen

Gert Geeroms springt zich in de kijker in Pepingen
Ook de Brabantse LRV-ruiters verzamelden het voorbije weekend. In Pepingen stak Gert Geeroms met kop en schouder boven het deelnemersveld uit. Geeroms speelde op zeker in het zadel van Blitz Way. Het duo wist uiteindelijk als enige foutloos de barrage af te werken.

Geeroms klokte werd opgevolgd door Nils Meersman en Emiel Fivez. Meersman en de 8-jarige  Jupla van Waerbeek (v. Elvis ter putte) finishten met één springfout in 38,71 seconden. Emiel Fivez en de 10-jarige   (v. Contact van de Heffinck ) vervolledigde het podium. Het duo werd opgevolgd door Jeroen Van Damme (Hoela Hoep van 't Hof van Payz) op vier en Gert Geeroms (Attentive G&C Z) op vijf.

Slechts drie duo's haalden de tweede fase in de klasse M. Daarbij wist geen enkele combinatie de finish foutloos te kruisen. Uiteindelijk was het Gert Dierickx die de winst greep. Op de rug van Leandro van den Oude Eik sprong Dierickx naar de winst in 42,22 seconden met één springfout. Gert Geeroms (Dollar Point) en Josehpine Deruyter (Evita van de Blokhoeve) volgden op de tweede en derde plaats.

In de klasse L liet Simon Deruyter de concurrentie achter zich in het zadel van Liandor vh Westhof.

Klik hier voor de resultaten