Gilles Dunon en Annelies Vorsselmans beide op het podium in Big Tour Grote Prijs kwalificatie CSI Ommen

Gilles Dunon en Annelies Vorsselmans beide op het podium in Big Tour Grote Prijs kwalificatie CSI Ommen
Het is Wout-Jan van der Schans die vanavond op het CSI Ommen de Belgen voor weet te blijven. Zojuist kwam er een einde aan de Big Tour Grote Prijs kwalificatie in de viersterren competitie die tevens meetelde voor de Longines Ranking. In deze 1m50 rubriek was het Van der Schans die iedereen de baas bleef met zijn vertrouwde KWPN-er Capetown (v. Oklund) die hij in de elfkoppige barrage naar een tijd stuurde van 40.30 seconden.

Het was Gilles Dunon die hem op de hielen zat met de BWP-er Fou de Toi vd Keihoeve. De Belg wist samen met de Toulon nakomeling naar een scherpe tijd te rijden van 40.32 seconden en eindigde zo nipt tweede. Ook Annelies Vorsselmans die hier uitkomende voor Stal de Sjiem met haar KWPN-er Wilandro 3 (v. Unistar) zette een sterk resultaat neer. Het tweetal kwam in 40.67 seconden door de finish en eindigde daarmee op de derde plaats.

Een vierde plaats was er voor Stephanie Holmén met Carma (v. Cardento), gevolgd door een vijfde plaats van Jikari Yoshizawa met Callas (v. Casall).

Klik hier voor alle resultaten