Gioia Abdelmalek razendsnel in Loenhout; ook Jill Van Der Reeth presteert sterk

Gioia Abdelmalek razendsnel in Loenhout; ook Jill Van Der Reeth presteert sterk
Op de Katershoeve in Loenhout wist Gioia Abdelmalek de 1.05m rubriek te winnen, samen met Indra van de Achterhoek (Kashmir van Schuttershof) wist ze met maar liefst tien seconden voorsprong het parcours dubbel foutloos af te werken in 28,44 seconden. Joke Van Inderdael volgde het duo op met Jiro (Clovis 111) onder het zadel.

Christy De Keizer en Uniquestone CA Z vervolledigden het podium, zij werkten het parcours in 40,66 seconden dubbel foutloos af.

Nina Wils vulde de verdere top vijf af, met Iluna van het Dennenhof (Muscaris d'Ariel) onder het zadel eindigde ze net naast het podium en met Millan Van Het Dennenhof (T-Lucifer) werkte ze de top vijf af.

Jill Van Der Reeth wist de 95cm op haar naam te schrijven met Grand Cru. Het duo bleef twee seconden voor op Jente Bernaerts en Amosa van de Wolfsakker (Triomphe). De top drie werd afgewerkt door Gioia Abdelmalek met Indra van de Achterhoek (Kashmir van Schuttershof) onder het zadel.

Ook de 85cm kwam op de naam van Jill en Grand Cru te staan, hier werden ze door Juna de Bontridder en Great Promesse van El Picadero (Radjah) opgevolgd. Nadja Meskens wist hier naar de derde plaats te rijden met Jitter Bug D&M (Andiamo).

Klik hier voor alle resultaten.