Grand Prix overwinning voor Luc Peeters in Kinrooi

Grand Prix overwinning voor Luc Peeters in Kinrooi
Afgelopen weekend wist Luc Peeters de Grote Prijs van Dongs Kamp in Kinrooi op zijn naam te schrijven. In het zadel van Faldiano (Heartbreaker) wist hij het dubbel foutloos te houden in 44,25 seconden, wat snel genoeg was om het overige deelnemersveld achter zich te laten. Het duo werd al snel opgevolgd door Joris Geenen met Kioto van het Simsehof (Thunder vd Zuuthoeve), zij volgden nog geen halve seconde later.

Esther van der Rijst sloot het podium af met Chiquita B Z (Chippendale Z) in 49,61 seconden. De winnaar volgde nogmaals binnen de top vijf, hij eindigde met Juan Le Loca-M (Chopin van het Moleneind) net naast het podium. De top vijf werd door Erwin Jacobs met Cassina (Cassini I) afgesloten.

In de 1.05m rubriek was Jurgen Biesmans niet te kloppen, in het zadel van Hope vd Prinsehoeve (Wunder Boy vd Zuuthoeve) snelde hij met een nipte voorsprong naar de overwinning. Martine Deroo (Singapore) volgde het duo op met Europa onder het zadel. De top drie werd afgerond door Jan Geysens met Gti Shaniks (Halifax vh Kluizebos).

De hoogste rubriek bij de pony's stond op 1.10m gebouwd en werd door Seppe Wouters met Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve bright Sparkle) gewonnen met maar liefst twee seconden voorsprong. Jade Debaele met Hot Spot GG (Hattrick) en Dries Vranken met Orchid's Nina volgden samen de winnaar op met een gedeelde tweede plaats.

Klik hier voor alle resultaten.