Gregory Wathelet leidt Belgisch peloton in Valkenswaard's Ranking rubriek

Gregory Wathelet leidt Belgisch peloton in Valkenswaard's Ranking rubriek
In de 1.45m Longines Ranking rubriek heeft Emanuele Gaudiano zijn zegereeks verder gezet. De Italiaanse springruiter snelde naar de overwinning met zijn vertrouwde Carlotta.




QUICK RESULTS
1. Emanuele Gaudiano - Carlotta
2. Henk van de Pol - Looyman Z
3. Michael G Duffy - S I E C Captain Future Z.




Enkel Gaudiano en de 10-jarige Chaccomo-dochter, Carlotta hielden de timer onder de 63 seconden  in deze 1.45m Ranking Class. Het paar bleef zo ongeveer een seconde voor op lokale springruiter, Henk van de Pol met onder het zadel de 9-jarige Numero Uno-zoon, Looyman Z (Numero  Uno).

Van de Pol werd opgevolgd door Michael G Duffy die zijn 11-jarige Zangersheide-hengst, S I E C Captain Future Z (Chellano) foutloos naar de derde plek loodste.

De top vijf kleurde verder Belgisch. Gisteren sprong Gregory Wathelet nog naar de winst bij de zevenjarigen, ditmaal scoorde de Belg de vierde plek in het zadel van zijn Bresil de Riverland (Canturano). Landgenoot Jos Verlooy volgde op de vijfde stek met Valentine Belmaniere (Norway de la Lande).

In de prijsuitreiking volgden verder Thomas van Minnebruggen met Koshin de Muze (Vigo D Arsouilles), Olivier Philippaerts op de rug va Northern Comme Plot (Plot Blue) en Nicola Philippaerts  met Cayani SN (Cayado 3) op een zesde, zevende en achtste plaats.

uitslag