Stijn de Coninck en Bart Temmerman regeren op Indoor Zele

Stijn de Coninck en Bart Temmerman regeren op Indoor Zele
Afgelopen weekend verzamelde de regionale LRV springsport in Dendermonde. Na een barrage met acht hield Stijn de Coninck de concurrentie achter zich als enige foutloze. Op de rug van Gucci van de Coninckshoeve (Vigo d'Arsouilles) bleef De Coninck, Bart Temmerman met Kryptonite van ten Bos voor.

Temmerman en de Cassini I-nazaat werden opgevolgd door Ivo Van Gucht met Gentille van de Plataan. Net buiten het podium strandde Thomas De cock met Lanson R.

In de Klasse M schreef Bart Temmerman de overwinning op zijn naam. Als enige hield Temmerman de chrono onder de 31 seconden met Macarena van 't Rechte eind (Va Vite). De merrie werd in 2012 verkocht via de BWP Auction Antwerp. Ivo van Gucht volgde op de tweede plaats met Merea van de Elshoeve, voor Evelien De Poorter in het zadel van Kaikoura Vh Vianahof.

Ook de Klasse L kwam op naam van Bart Temmerman. Ditmaal met Melora van het Kritrahof (Triomphe de Riverland). Het duo nam ruim drie seconden voorsprong op Jonathan Herman in het zadel van Lenor van de Mispelaere. Gert Geeroms vervolledigde het podium in het zadel van Titanium Z.

Uitslag