Jelle Sappin grijpt Grand Prix winst in Aalter

Jelle Sappin grijpt Grand Prix winst in Aalter
Het voorbije weekend sprong Jelle Sappin naar de overwinning  tijdens de regionale 1.25m Grote Prijs in Aalter. Heel wat ruiters hielden het foutloos in deze 1.25m Grote Prijs. Uiteindelijk haalden acht combinaties de barrage finish zonder het hout aan te raken.

Jelle Sappin en de 8-jarige Nabab De Reve -dochter, Jakarta van't Merelsnest hield daarbij de concurrentie op een nipte afstand. De combinatie snelde naar de overwinning in 44,03 seconden en bleef zo Stephan Verschuere met Kentucky d'Amour (v. Thunder van de Zuuthoeve ) voor. Verschuere stopte de klok in 44,40 seconden.

Bart Temmerman volgde op de voet met onder het zadel Kryptonite van ten Bos (v. Cassini I). Temmerman sloot het podium af in 45,29 seconden. De combinatie werd opgevolgd door Tom Sneppe (Kismet van de Lentakker) op de vierde plaats.

Elise Van den Branden vervolledigde de top vijf met Brillianthina van 't Ruytershof.

Op vrijdag was het thuisruiter, Maxim Godecharle die de hoogste rubriek op zijn naam schreef. Godecharle haalde de winst in huis met Una van 't Lindenhof Z (v. Udarco van overis ). Godecharle bleef in deze 1.20m rubriek Charlotte van Ingelgem (Boelle van hof ter Naillen) voor. Enkel deze twee combinaties slaagden erin de finish foutloos te kruisen.

Het gros van de deelnemers kampte met de toegestane tijd. Zo haalde Olivia Kinneson met één tijdsfout de derde plaats. De Zweedse sprong naar de derde stek met Quitona de la Cour Z en werd opgevolgd door Stephan Verschuere (Jetair) op vier en haar vriend, Tim Van Hal (Uzo of greenhill Z) op vijf.

Voor alle andere resultaten klik hier