Jérome Guery schittert met derde plaats in Grote Prijs Oliva

Jérome Guery schittert met derde plaats in Grote Prijs Oliva
De allerlaatste starter in de 23-koppige barrage van de 1m45 Grote Prijs van Oliva was vanmiddag Sanne Thijssen. Zij zette de rubriek op zijn kop met de KWPN-er Bulavsco (v. Verdi TN) door een razendsnelle tijd van 41.72 seconden te noteren.




Quick Results:

  1. Sanne Thijssen - Bulavsco (Verdi TN)

  2. Pedro Veniss - For Felicila (For Pleasure)

  3. Jerome Guery - Kel'Star du Vingt Ponts (Kannan)






Met die tijd nam ze een loopje met de tijd van de Braziliaan Pedro Veniss die hier de al bijna onmogelijk tijd noteerde van 42.09 seconden. Hij kon daarvoor rekenen op de merrie For Felicila (v. For Pleasure) die hem uiteindelijk de tweede plaats bezorgde. Het was de Belg Jérome Guery die met Kel'Star du Vingt Ponts (v. Kannan) de derde plaats op naam schreef in een tijd van 42.33 seconden.

De top vijf werd voltooid met nog een vierde plaats van David Will en zijn Forest Gump 29 (v. Forsyth), gevolgd door een vijfde plaats van Marlon Modolo Zanotelli en de BWP merrie J- Figyelem (v. Vingino).

Ook Constant van Paesschen sprong met Isidoor van de Helle nog in de prijzen. Met de Canturo zoon eindigde hij met 4 strafpunten op een 16e plaats.

In de Bronze Tour over een hoogte van 1m20 was er nog prijs voor Vincent de Reys. Hij eindigde met Winning Star (v. Winningmood) op de achtste plaats.

Resultaten