Koen Vereecke haalt de prijzen in Saint Lô

Koen Vereecke haalt de prijzen in Saint Lô
Het is Koen Vereecke die de prijzen binnen haalt in Saint Lô. In de driesterren competitie over een hoogte van 1m35 rekende hij op Copiapo Z (v. Calvaro Z) voor een derde plaats. De combinatie kwam daarbij rond in een tijd van 28.56 seconden.

De winst bleef er in handen voor Edward Levy die voor het thuispubliek met Divine de la Roque (v. for Hero) een tijd neerzette van 28.00 seconden. Patrice Delaveau volgde met Uthope de la Roque HDC (v. Kannan) op de tweede plaats en noteerde daarbij een tijd van 28.05 seconden.

In de tweesterren competitie over een hoogte van 1m40 was Vereecke goed voor de vijfde plaats. Ditmaal in het zadel van QP Castellane (v. Casall) die hij rondstuurde in 61.84 seconden. Ook hier waren het de Fransen die de top drie domineerden met een overwinning voor Mathieu Billot en Cacon LS la Silla (v. Chapultepec la Silla) die rondkwamen in 56.71 seconden. Alexandre Scheffer eindigde met Talion des Merveilles op de tweede plaats, terwijl Alix Ragot zijn Ukulele Brimbelles naar de derde plaats stuurde.

Resultaten