Kris Aernouts, Jurgen Aernouts en Nathalie Aernouts zegevieren op LRV Indoor Overbroek

Kris Aernouts, Jurgen Aernouts en Nathalie Aernouts zegevieren op LRV Indoor Overbroek
Aernouts was de gezegende achternaam vorig weekend in Overbroek, want in op LRV Indoor Overbroek wist in de klasses Z, M en L elk een winnaar met deze naam te winnen. In de klasse Z was dat Kris Aernouts met de tienjarige Icebreaker van 't Klaterven (Emilion) de beste in 32,66 seconden voor Rijkevorsel. Pieter Van Den Bergh stuurde Godlike vd Kapel (Balthazar VP Wisbecq) voor Kalmthout-Achterhoek naar plaats twee met een halve seconde meer op de teller. Nick Adriaensen kon met Labelle vd Middelstede (Emerald van 't Ruytershof) derde worden voor Rijkevorsel.

De vierde plaats ging naar Loenhout met Jurgen Aernouts en Floor, Jeroen Geerts en Japrilli VH (Echo van 't Spieveld) konden vijfde worden voor Sint-Lenaarts.

Jurgen Aernouts kon met Gerone de klasse M winnen voor Loenhout. Vlimmeren volgde op de tweede plaats met Aniëlca Schoenmaekers en Hircan (Electro) met twee en halve seconde meer tijdens de barrage. Leonie Aertsen en Noblesse (I Am Moerhoeve's Star) grepen de derde plaats voor Wuustwezel, en ook plaats vier was voor deze vereniging dankzij Elise Vermeiren en Noraline-V (Quinn vd Heffinck). Vincent Willemsen stuurde Mi Amor van 't Valissenhof (I'm Special de Muze) naar plaats vijf.

De klasse L was dan voor Nathalie Aernouts met Ziva in naam van Kalmthout-Achterbroek. Sofie Van Looveren en Lolypop vd Mereyt grepen plaats twee, Anton Willemsen kon met Natoe van 't Heuvelhof derde worden.

Klik hier voor alle resultaten.