Laurent Mahieu snelt Eddie Moloney achterna in CSI2* 1,30m van Lier

Laurent Mahieu snelt Eddie Moloney achterna in CSI2* 1,30m van Lier
In de buitenpiste van het Azelhof in Lier is zonet de CSI2* 1,30m van vandaag geeïndigd. De Ier Eddie Moloney kwam hier als winnaar uit de bus met de negenjarige Cruicerath Flexianna (Flex A Bill).




QUICK RESULTS

  1. Eddie Moloney - Cruicerath Flexianna

  2. Laurent Mahieu - Jubab van 't Siamshof

  3. Anastastiya Bondarieva - Tigrano






In 28,19 seconden greep Moloney zijn overwinning, bijna twee seconden sneller dan Mahieu met de tienjarige Nabab de Reve-nakomeling Jubab van 't Siamshof. Bondarieva stuurde Tigrano (Gio Granno) in 30,81 seconden naar de derde plaats.

Mahieu hield het echter niet enkel bij de tweede plaats. Met Kamaro van 't Siamshof (Indoctro) werd onze landgenoot ook nog vierde, vlak voor de Zweedse Erika Lickhammer-Van Helmond en Silver Eclips (Eldorado vd Zeshoek).

Maxime Hazebroek werd negende met Jartelle vd Thijshoeve (Cooper vd Heffinck), Thomas Leemans rondde met Lou van Olv Hove (Quinn vd Heffinck) de top tien af.

Eerder vandaag in de CSI* 1,20m was Anke De Breucker met Justice van 't Verloren Kost de beste Belgische. Zij werd derde, de Britse Marie-Louise Thomas won met haar Holsteiner Quantum Treat (Canto) in 64,99 seconden. Milli Vanilli (Manhattan) sprong met haar Zwitserse amazone Charlotte Barbey in 65,39 seconden naar de tweede plaats.

Sebastien Berlemont werd hier vierde met Aloha Une Prince (Number One D'iso), Apolline Delrue werd vijfde voor Frankrijk met Azur de Lannuy (Diamant de Semilly).

Klik hier voor alle resultaten.