Maxime Harmegnies en Vicky van de Poel scoren in Kronenberg

Maxime Harmegnies en Vicky van de Poel scoren in Kronenberg
Van de 19 starters in de barrage hielden acht combinaties het hout in de lepels in de 1.45m Longines Ranking rubriek. Uiteindelijk schreef de Duitse Sophie Hinners de overwinning op haar naam met de 11-jarige Valentino Ddh-zoon, Vittorio 8.




QUICK RESULTS
1. Sophie Hinners - Vittorio 8
2. Ivan Dalton - Lord BI
3. Lars Kersten - Dobbey




Het volledig podium eindigde op minder dan een seconde van elkaar. Hinners snelde uiteindelijk naar de overwinning met Vittorio 8. De combinatie klokte foutloos af in 36,08 seconden en bleef zo ongeveer een tiende van een seconde voor op Ivan Dalton met zijn eigen, Baloubet du Rouet-zoon, Lord BI. Voor eigen publiek volgde Lars Kersten op de derde plaats met zijn KWPN-merrie, Dobbey (VDL Zirocco Blue).

Voor België kwalificeerden Maxime Harmegnies en Wilm Vermeir zich voor de barrage. Uiteindelijk moest Harmegnies zich tevreden stellen met een twaalfde plaats in het zadel van Checkpoint  Chacco (Chacco -Blue). Ook Wilm Vermeir sprong in de prijzen met Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze).

Uitslag

In  de 1.35m Kleine Tour kwalificatie sprong Vicky van de Poel met Kastoria Ter Doorn (Diamant de Semilly) naar de vijfde plaats. Douglas Duffin greep de overwinning met de Clinton-merrie, Fan.

Uitslag