Michael Vreys springt op het podium in Opglabbeek

Michael Vreys springt op het podium in Opglabbeek
Op het Sentower Park heeft Michael Vreys deze ochtend zijn podiumplaats opgeëist in de 1.40m ochtendrubriek. De Italiaanse springruiter, Antonio Alfonso greep de overwinning.




QUICK RESULTS
1. Antonio Alfonso - Dream van Generhese
2. Erika Lickhammer - Silver Eclips
3. Michael Vreys - Lugano van het Lindehof




In deze 1.40m ochtendrubriek wist enkel Antonio Alfonso de chrono onder de 32 seconden te houden. Samen met zijn sBs-merrie, Dream Van Generhese (Idian Gold Van) overwon de Italiaan zo met net geen seconde voorsprong op de Zweedse amazone, Erika Lickhammer. De Zweedse volgde op de tweede plek met onder het zadel de 8-jarige Silver Eclips (Eldorado vd Zeshoek).

Voor eigen publiek werkte Michael Vreys het podium af. De Limburger sprong met Lugano van het Lindehof (Darco) naar de derde stek in 32,38 seconden.  Ook Bertrand Genin stelde zich op voor de uitreiking. Met onder het zadel de 11-jarige Unenative de Virton (Natif de Virton) sprong Genin foutloos naar de zevende plek.

Danny van den Bosch scoort op het B-terrein.

Slechts één Belg slaagde erin een prijs weg te kapen in de gelijklopende 1.25m ochtendproef. Danny van den Bosch slaagde daarin met zijn Zilvano. De proef overwinning kwam op naam van de Amerikaanse amazone, Alexandra Crown met de Tadmus-ruin, Aron S.

Alle resultaten