Pauline Genon, Elisa Demolin en Anais Flagothier naar overwinningen in Filot

Pauline Genon, Elisa Demolin en Anais Flagothier naar overwinningen in Filot
In Filot werd gestreden voor de overwinning in verschillende rubrieken, de hoogste proef werd er gereden op 1.10m. In deze rubriek, direct op tijd, was de overwinning voor Pauline Genon, zij wist in het zadel van Crown Rhodenote (Greeton du rezidal) een tijd van 53,05 seconden af te klokken. Met deze tijd wist ze ruim zeven seconden voor te blijven op de andere combinaties.

Het duo werd opgevolgd door Vicky Keyen met Chopin. Het podium werd vervolledigd door Clara Radoux die met Amaury du Val du Geer (Kashmir van Schuttershof) in 59,63 seconden finishte.

Fanny Leruth eindigde met Patronnes Donkhoeve Z (Pourquoi Pas De Muze) net naast het podium. Marie Leveque ronde de top vijf af met Veri Luck de Gelivaux (Darco).

Ook in de 1.00m proef werd er direct op tijd gereden. Hier was het Elisa Demolin die met Palouma onder het zadel de overwinning wist te behalen. Een seconde later volgde Jolen Bourgard in het zadel van Rubby (Siderstep). Odile Antoons vervolledigde de top drie met Clockwise Dew-Drop (Kennedy).

Delphine Tenhaaf met Sunshine de Mery Z (Shouppydam des Horts) en Marc Paquay met Ulysse eindigden op een respectievelijk vierde en vijfde plaats.

Anais Flagothier wist op haar beurt de 90cm proef op haar naam te schrijven. In het zadel van Hermione De La Haisse (Jazz band courcelle) wist ze de snelste tijd te noteren. Lisa Ballois volgde het duo op met Padouk de la free.

De top drie werd afgewerkt door Celia Lognoul met onder het zadel Bozz. Naast het podium eindigde Pierre-Francois Claes met Golden Gate DB (Canturo).

Louise Destexhe vervolledigde de top vijf met Nuit de Mai (King of diamonds).

Klik hier voor alle resultaten.