Peter Boelens en Napurna van de Vrombautshoeve winnen in Waregem

Peter Boelens en Napurna van de Vrombautshoeve winnen in Waregem
BWP Leiestreek organiseerde afgelopen zaterdag hun jaarlijkse springwedstrijd voor jonge paarden in Waregem. In de reeks voor zesjarigen schreef Peter Boelens de overwinning op zijn naam met Napurna van de Vrombautshoeve.

De reeks voor 6-jarigen werd gewonnen door Peter Boelens en Napurna van de Vrombautshoeve (v. Cayenne vd Heffinck). De merrie eindigde vorig jaar in de nationale cyclus op een vijfde plaats met Boelens zijn vriendin, Nina De Buck. Napurna is een halfzus van Tupac vd Vrombautshoeve Z die recent op de veiling van Emanuel Andrade werd verkocht. Zij komt ook uit dezelfde moeder als Viper vd Vrombautshoeve Z die met Laura Kraut op vijf sterren niveau actief was.
Maxim Tanghe en Skyline TS Z (v. Hunter's Scendix) eindigden op de tweede plaats. De derde plek was voor Hendrik Denutte en Nastelina van de Witte Driesen (v. Castelino vd Helle).

Bij de 5-jarigen won Jeremien Vande Vyvere met Ohlala van 't Jonkersleen (v. Hos d'O). Otis of Colors (v. Kannan) behaalde met Lotte Vanderrusten een tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Leander Cools met Olympic Fire van Daco (v. Van Helsing).