Sebastian De Beuckelaer heer en meester op LRV Indoor Olmen

Sebastian De Beuckelaer heer en meester op LRV Indoor Olmen
Sebastian De Beuckelaer heeft er een succesvol weekend opzitten. Tijdens Indoor Olmen van de LRV kon hij met diverse prijsplaatsen aan de haal gaan. De klasse Z wist hij te winnen op Kylena vd Wolfskooy, een dochter van Thunder vd Zuuthoeve. In 27,87 seconden waren ze sneller dan Bart Damen met Full Moon ter Linden Z (Forever d'Arco ter Linden), een collegaruiter van vereniging Schoonbroek. Op Curiosa van Silco (Cumano) kon De Beuckelaer eveneens de derde plaats grijpen in 33,15 seconden.

Nick Maes was met Goldwin (Chatman) goed voor plaats vier nadat hij de beste was in de basisomloop, Tom Lievens sprong met Gracieuse de Feridoon H (Feridoon) naar de vijfde positie voor Meerhout.

Vincent Van De Poel wist in de klasse M Sebastian De Beuckelaer te kloppen. Voor Mol-Achterbos won Van De Poel met Memphis in 31,83 seconden, De Beuckelaer stuurde Ninton vd Wolfskooy (Clinton) naar de tweede plaats met vijf seconden meer op de teller. Jef Janssens en Happy-Boy werden derde voor Meerhout, Toon Lommelen en Lomar vd Jomaheide konden vierde worden. Bart Damen rondde de top vijf af.

Klik hier voor alle resultaten.