Steven Vermeir regeert in de Gold League

Steven Vermeir regeert in de Gold League
Nadat Nico Baert op vrijdag de hoofdwinst greep in  de Gold League, sprong Steven Vermeir op zaterdag naar de overwinning met Jazz van t Kamerveld. Op de rug van de 10-jarige Toulon-zoon bleef Vermeir ruim twee seconden voor op Peter Kuchar met Cornet's Lola. In totaal werkten acht duo's het parcours foutloos af binnen de toegestane tijd. Pieter Vanhoof volgde op de derde plaats met onder het zadel Joblesse van 't Gestelhof (Nabab De Reve ).

Alexander Housen strandde net buiten het podium met Quidams Rubenbos S Z terwijl Oliver Karma de top vijf afwerkte op de rug van Hangstone JT Z.

De 1.30m overwinning kwam op naam van Luiz Filipe de Azevedo met Signora. De springruiter wist als enige in onder 59 seconden de eindmeet te kruisen. Hij bleef zo Nico Baerts met Khan vd Kattevennen Z (Kannan) en Valentijn de Bock met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze).

Ook in  de 1.20m rubriek hield Luiz Filipe de Azevedo de concurrentie achter zich met Signora. Anjolie Vanhecke (Melodie du Centaure) en Birthe Goossens (Hope vd Bakkershoeve) volgden op een tweede en derde stek.

Uitslag