Stijn Craessaerts schittert in Oud-Heverlee

Stijn Craessaerts schittert in Oud-Heverlee
De rijvereniging Herent organiseerde afgelopen zondag in de Ruiterschool te Oud-Heverlee hun jaarlijkse springindoor. In de hoogste rubriek hield Stijn Craessaerts de concurrentie achter zich.

In de klasse Zwaar wisten vijf combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De winst kwam uiteindelijk op naam van Stijn Craessaerts. De ruiter van de rijvereniging Moorsel Tervuren won met Hamira van het Roelhof (Cicero Z van Paemel). Rob Holsbeek en Maybel van het Molenhof (Figaro C ) volgden op de tweede plaats, voor Dorien Mombaerts in het zadel van Iriya-V (Berlin).

Net buiten het podium stranndde Jeroen Van Damme  met Hoela Hoep van 't Hof van Payz. Het duo noteerde de snelste tijd , maar een springfout verwees hen naar de vierde plaats. Gunter Lemmens sprong naar de vijfde plaats met Kwinta van de Bremboshoeve.

Josephine Deruyter zegevierde in de klasse Midden met Evita van de Blokhoeve. Haar broer Simon werd derde met Liandor v/h Westhof. Voor Jan Lamberts en G'Majo van de Caloo Meerschen was er een tweede plek. De reeks van de klasse Licht werd gewonnen door Flo Corthauts met Costaro du GD Coeurcq Z.

Klik hier voor de uitslag.