Sublieme winst voor Steeve Meurisse in Hatrival

Sublieme winst voor Steeve Meurisse in Hatrival
Steeve Meurisse wist afgelopen weekend subliem de 1.20m overwinning binnen te halen in Hatrival. In het zadel van Eclatante (Dark De La Hart) wist hij in 37,37 seconden door de finish te rijden, net een halve seconde sneller dan Lindsay Bodet met Atos Lesse Z (Asca Z). Catherine Bouvy wist met Allure de Virton (Ogano Sitte) onder het zadel het podium te vervolledigen in 39,4 seconden.

Thibault Geerens volgde net buiten het podium met Litsam Du Blofagnu Z (Levistran) en Catherine Bouvy sluit naast het podium ook de top vijf af, dit met Jeunesse Van T Gestelhof (Naban de Reve).

Catherine Istat wist dan weer de snelste tijd neer te zetten in de 1.10m rubriek, ze reed Quebec Z (Quinar Z) met net geen volle seconde voorsprong naar de overwinning. Het duo werd door Maxime Besnard en Maiboy De La Malasude (Mailänder) opgevolgd. Aline Beckx wist het podium te vervolledigen met Cirus (Clay).

In de 1.00m rubriek voor paarden was het Philippe Leonard die de overwinning mee huiswaarts kon nemen, dat deed hij met Cleopatre. Rachel Weber volgde het duo meer dan twee seconden later op met Quolombo Des Champs (Domino De Moyon). Philippe Ectors sloot de top drie af in het zadel van Divine Du Moulin D'ave (Cargas De Sainte-Hermelle)

Klik hier voor de resultaten.